English
Swedish

MENU

Om Nätkurser.se

Om du har några förslag, klagomål, förfrågningar etc till hemsidan, skicka mig ett e-postmeddelande till info@natkurser.se.

Historien bakom Nätkurser.se

Webbplatsen drivs av mig, Christoffer Björkwall, eller snarare mitt bolag Wall Cloud Productions AB. Det började som ett hobbyprojekt 1999 då jag ofta sökte efter språkkurser och guider till olika mjukvaror på webben. Jag började sammanställa det jag hittade för mitt eget bruk men insåg ganska snart att detta var intressant för allmänheten också.

Resultatet blev en kortvarig sida som hette Lär Dig Online. Den togs ur bruk efter något år men sattes åter igång 2005, då under namnet GetTheSkill.se för att ett tag senare bli Nätkurser.se.

2014 uppgraderades sidan ganska kraftigt och fick en ny design då det gamla systemet för sidan var alldeles för svårt att administrera vilket resulterade i många utgånga länkar och svårt att ta in nya kurser.

Om kurserna i databasen

Om din kurs är länkad från denna webbplats, skulle jag verkligen uppskatta om du länkas tillbaka till mig!

Observera att det endast är de betygsatta kurser i databasen som är gratis. Kurs hittades via Google-sökning eller Googles annonser kan ha kurser som kostar pengar. Eftersom alla kurser är externa och inte skapad av GetTheSkill.com, tar jag inget ansvar för dem.

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "