English
Swedish

MENU

Andra bra utbildningssajter på nätet

Indo-European languages

Jag kan inte nog rekommenderar denna site. Tjejen som gjort denna sida har gjort den av ren vilja att lära världen språk. Kurserna är många och väldigt omfattande. Klockrent!

101 languagesMIT Open Course Ware

Välrenommerade MIT, som anses vara en av världens bästa ingenjörsskolor, har lagt ut hela sitt kursmaterial på nätet för var och en att ladda ner och lära sig!

Skolverkets videokurser

En riktigt bra sida med en massa gratis videokurser i olika datorprogram samt kurser i exempelvis leranimation.

Language-museum

En sida med språksamplingar av 2000 olika språk ifrån hela världen. Bra om man vill få ett hum om hur ett språk ser ut i skrift, hur litet det än må vara.

Studentia

En sida där man kan ladda ner kurslitteratur gratis (om än med reklam) från diverse populära kurser på högskolan.

Kurswebben

En sida som både har kurser och som länkar till andra kurser. Vissa av de egna kurserna är gratis och andra kostar en slant.

BBC: Languages

BBC har en väldigt bra sida där de har ljudkurser i ett flertal större språk samt mini-mini-kurser i ett trettiotal andra. Praktiskt och bra.

Yahoo!

Jag har hittat många kurser genom Yahoo!, speciellt inom språkavdelningen. Deras databas är stor så du kan säkert hitta mer där.

Folkuniversitetet och Medborgarskolan

Folkuniversitetet och Medborgarskolan arrangerar lärarledda kurser i en otrolig mängd olika saker. Från fotografi till Feng Shui till grekiska. Allt till ganska rimliga priser (dock inte gratis).

Lynda.com

En sida med massor av bra onlinekurser som man kan ta del av från $25 i månaden.

Portal för språkresor

Study International är en portal som har språkresor till ett otal olika länder och olika språk. Ett bra komplement om man vill fördjupa sig i språken på plats.

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "