English
Swedish

MENULär dig spela fiol på nätet (gratis)

Hem » Kreativitet » Musik » Fiol

För dig som vill lära dig att spela fiol hittar du här en mängd tips på bra nätkurser med gratis lektioner. Du får kunskap om både själva instrumentet, och tips på hur du kan spela med hjälp av videoklipp. Fiol är det mest högpitchade instrumentet av alla stråkinstrument, och spelas i massor av olika slags musiktyper världen över. För att lära dig spela fiol online krävs inga förkunskaper utan du kan vara total nybörjare, och steg för steg gå framåt med ditt spelande. Det hela på ett fritt och lärorikt sätt, till inga pengar alls. Fiol är ett stråkinstrument som påminner om bland annat viola och cello, så har du kunskap om det ena instrumentet blir det genast lättare att lära sig det andra. Kom ihåg att du behöver ha tillgång till en fiol för att kunna öva upp dig ordentligt. Vi önskar dig lycka till med din nya hobby!

Lista med kurser inom kategorin Fiol

 • Learn from Violin Stars
  Känner du att det bor en inre violinist i dig, som vill ut? I så fall: låt den blomstra och komma ur sitt skal! En videobaserad kurs som denna är ett bra första steg. Via denna instruktiva sajt får du ta del av en rad lektioner i det vackra instrumentet violin.
  0 Röster
 • How 2 Play the Violin in YouTube
  När man ska lära sig något nytt, vad är väl då bättre än att faktiskt titta på någon som redan kan? Inte minst när det gäller instrument är det viktigt att kunna se hur man ska hålla, spela och känna sitt instrument. På YouTube hittar du bland annat den här guldgruvan: How 2 Play the Violin. Här får du som är nybörjare på violin slussas in i grunderna i detta instrument. Se och lär!
  0 Röster
 • Learn from Excellent Violin Video Tutorials by Fiddler Man`
  Det här är en riktigt bra och inspirerande sajt för den som vill ta sitt violinspelande till en ny nivå. Fiddler Man bjuder på inspelade videofiler som fungerar som lektioner – och tack vare den stora bredden kan musikanter på många olika nivåer lära och utvecklas!
  0 Röster
 • Learn Violin in YouTube by Imatholl1
  Det här är en sida för dig som inte nöjer dig med en trist gammal notbok, utan vill se och lyssna dig till hur man spelar violin. Använd dig av Imatholl1:s upplagda filmklipp som en inspiration och ett komplement till övriga studier i violin.
  0 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "