English
Swedish

MENULär dig läsa noter online - tips på gratis kurser

Hem » Kreativitet » Musik » Läsa noter

Det här är en sida med en samling bra tips på kurser som erbjuder lektioner i notläsning - online och alldeles gratis! Kurserna hålls till stor del av riktiga proffs i genren, som delar med sig av sina kunskaper i notläsning. Genom att lära dig läsa noter kan du bli bättre på att verkligen förstå olika tekniker och element i musiken, vilket gör det lättare att själv skriva musik. Ta en titt på dessa gratis kurser om du vill bli bättre på att läsa noter! Som nämnt ovan är det otroligt givande att kunna läsa noter. Det är dels en väldigt bra övning för hjärnan samtidigt som det är perfekt om man är musikintresserad då det leder till en större och djupare förståelse av musiken. Att kunna läsa och förstå noter är en gåva som alla numera kan ta del av. Dessa kurser är som sagt både online och gratis.

Lista med kurser inom kategorin Läsa noter

 • YouTube: How to Read Music
  Det här är en enkel men bra sida där du lär dig precis det som sajtens namn antyder: hur du läser av musik. Tack vare att klippen ligger på YouTube kan du titta på dem om och om igen, och på så vis verkligen få igång en inlärningsprocess.
  0 Röster
 • Learn Music Reading via Teoria
  Det här är en bra sajt för den som vill lära sig att läsa noter. Teoria heter sidan som bjuder på ett användarvänligt och pedagogiskt sätt, där alla typer av notstudenter kan lära sig smarta tips.
  0 Röster
 • Read Sheet Music
  På Read Sheet Music hittar du som vill bli bättre på att läsa noter ett gäng bra lektioner. Dess innehåll är inte speciellt interaktivt till sin karaktär, men utgör ändå en bra startpunkt för nybörjare i notläsning.
  0 Röster
 • Music Theory
  Music Theory är en alldeles utmärkt sida för att lära sig att läsa noter. Den har ett kreativt och inspirerande upplägg, som samtidigt är informativt och lätt att förstå sig på. Vill du lära dig att förstå G-klavar och tonarter är det Music Theorys sajt du ska kolla in.
  0 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "