English
Swedish

MENULär dig spela piano med dessa gratiskurser

Hem » Kreativitet » Musik » Piano

Det här är en sida som samlar de många olika nätkurser som lär ut piano gratis. Piano är ett av de allra vanligaste och mest kända instrumenten, och har genomgått många tekniska utvecklingar under årens lopp. För att spela piano krävs musikalitet och en viss simultanförmåga, saker du kan träna upp med hjälp av kurser som dessa. Lär dig spela piano med hjälp av någon eller några av alla dessa gratiskurser, som finns för både nybörjare, de på avancerad nivå samt alla däremellan. Dessa kurser är alla väldigt givande och kommer garanterat att få din förståelse för dels piano, men även för all sorts musik, att förbättras. Inte nog med att kunskap om hur man spelar piano bidrar till en smartare hjärna så är det också extremt roligt, underhållande och sist men inte minst; vackert! Piano är ett instrument som utan tvekan kommer att finnas i all evighet, så varför inte sätta igång och lära dig redan nu! Med dessa gratis kurser är det möjligt.

Lista med kurser inom kategorin Piano

 • YouTube: Learn Piano at Over 42 Video Lessons
  Är du nybörjare på att spela piano? Eller har du kanske spelat ett tag, och vill få ny input och inspiration? I båda fallen ska du verkligen ta en titt på den här YouTube-sidan. Här har Lessons On The Web lagt upp över 42 lektioner i form av filmklipp, som samtliga bjuder på lärorika tips i att spela piano. Passar alla från nybörjare till en mer avancerad nivå.
  0 Röster
 • Learn from Instant Piano Genius in YouTube
  Har du en gammal dröm om att bli en riktig pianovirtuos? Ta tag i den, och börja lära dig! Du behöver inte ens flytta dig hemifrån, för via din dator har du tillgång till en mängd lärorika nätbaserade lektioner. Här har medlemmen Instant Piano Genius lagt upp klipp på YouTube, där du på ett lätt och roligt sätt får lära dig grunderna i att spela piano.
  0 Röster
 • How to Play Piano
  Det här är en riktigt bra sida att lära sig spela piano på, för här flödar inspirationen. How To Play Piano är nämligen en sajt där du som aspirerande pianoproffs kan interagera med andra pianoälskare, och där du till och med kan skapa dina egna kompositioner.
  0 Röster
 • Piano Lessons
  Att hitta en riktigt bra lärare kan ibland visa sig vara lättare sagt gjort. En sådan tur då att du kan bli din egen lärare, med hjälp av ett gäng redan utbildade proffs på internet! På den här sajten lär du dig piano via pedagogiska videos, som passar perfekt även för nybörjare.
  0 Röster
 • Learn from Piano Nanny
  Vill du lära dig att behärska det klassiska och vackra instrumentet piano? Ta då del av dessa utmärkta lektioner, som finns fritt tillgängliga och öppna för alla via internet. Piano Nanny bjuder på både text och bild, för att skapa en så lättförståelig bild som möjligt åt den som vill lära sig spela.
  0 Röster
 • Learn Piano Tricks
  Det finns få saker som imponerar så mycket som någon som är riktigt grym på piano. Vill du bli en sådan person, finns alla möjligheter att utvecklas med hjälp av internet. Tack vare Piano Tricks sajt kan du ta del av över 150 pianolektioner, som levereras i form av text och notblad – perfekt för den som vill utvecklas i hemmets trygga vrå.
  0 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "