English
Swedish

MENULär dig spela med gratis och online kurser i saxofon

Hem » Kreativitet » Musik » Saxofon

Det här är en sajt där du hittar en hel lista med tips på gratis och bra kurser i att spela saxofon. Saxofonen är ett instrument som är mycket populärt, och har rötter i Belgien. Nu är det vanligtvis en självklar del i olika jazzgrupper och klassiska ensembler, tack vare dess kraftfulla träblåsljud. Vill du lära dig att spela saxofon på ett kul och gratis sätt hemifrån, spana in tipsen i listan! Att spela saxofon är inte minst en fröjd för örat utan också ett väldigt spännande instrument. Det är få instrument som har ett så unikt ljud som saxofonen har. Är du ute efter att lära dig att spela de vackra ljuden av en saxofon? Kika in någon utav kurserna nedan. Alla kurserna som är listade på denna sida är internetbaserade, och alla är fantastiskt nog gratis! Vad mer kan man begära? Lär dig spela saxofon hemifrån redan idag!

Lista med kurser inom kategorin Saxofon

 • SaxHub by Greger Hillman
  En mycket ambitiös, snygg och lärorik sajt där svenska Greger Hillman lär ut saxofon via betalda lektioner men också via mycket gratismaterial.
  0 Röster
 • Beginning Sax
  För att lära dig spela saxofon, ta en titt på Beginning Sax hemsida. Här finns 5 videobaserade lektioner, som tack vare sitt pedagogiska upplägg passar utmärkt för nybörjaren utan större förkunskaper.
  0 Röster
 • Saxophone Tutorial in YouTube
  Det här är en sida som via YouTubes portal bjuder på filmade guider i hur man spelar saxofon. Många matnyttiga tips i det jazziga instrumentets teknik finns samlade i dessa korta tutorials.
  0 Röster
 • Sax School
  På Mc Gill Music får du som vill lära dig spela saxofon möjligheten att under 30 dagar prova på en saxofonkurs, där grunderna i instrumentet lärs ut i form av videos. En kort och inspirerande skola att ta del av som ett moment i sin inlärning.
  0 Röster
 • Sax Station
  Sax Station är ett utmärkt forum för den som vill börja spela saxofon, men saknar förkunskaper. Här finns videofilmade lektioner i saxspelandets grunder, som är lätta att följa med i och därmed passar bra för nybörjaren.
  0 Röster
 • Saxophone Lesson in 8notes Website
  8notes är en bra och pedagogisk sajt där olika instrument lärs ut till den som är intresserad – med fördelen att lektionerna kommer i flera olika nivåer. Här kan du alltså både påbörja din inlärning, och sedan steg för steg vässa och förbättra ditt spel.
  0 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "