English
Swedish

MENUKurser för att lära sig spela trummor gratis och online

Hem » Kreativitet » Musik » Trummor

Vill du lära dig att spela trummor som ett riktigt proffs? Ta då hjälp av någon eller några av dessa kostnadsfria och smarta nätkurser. Här får du tillgång till olika typer av undervisning, som alla lär dig att bli bättre på slagverk. Trummor är ett mycket användbart och viktigt instrument, som finns i så gott som alla olika musikgenrer. Greppa stockarna och börja lära dig redan idag! Den största skillnaden med att spela trummor i jämförelse till andra instrument är att du inte har en kroppslig kontakt och det är därför viktigt att du kan känna av taktkänslan när du spelar. Dessutom är det olika delar på ett trumset som har olika egenskaper. Att kunna koordinera både båda händerna och fötterna samtidigt kan vara en riktig utmaning i början. Det är viktigt att öva och upprepa rörelserna för att hjälpa ditt muskelminne att komma ihåg de olika rörelserna, så du kan spela avslappnat samtidigt som du håller rytmen.

Lista med kurser inom kategorin Trummor

 • YouTube: Drum Lesson Playlist by Stephen Taylor
  Hör du till alla de som har insett det coola i att spela trummor? Då kan du lugnt läsa vidare – här är ett riktigt kanontips för dig som vill lära dig att spela själv. Med hjälp av uppladdade YouTube-klipp guidar Stephen Taylor sina tittare och lyssnare in i trumspelandets värld. Passar allra bäst för nybörjare!
  1 Röster
 • Vic Firth Teaches Drums
  När det gäller trummor och slagverk finns det få namn som är så kända i genren som Vic Firth. Därför är denna sajt en sådan skattkista för dig som vill lära dig att själv spela instrumentet – Vic Firth bjuder på lektion efter lektion i trumspelandets grunder. Filmklippen är lätta att hänga med i och passar därför bra för nybörjaren.
  1 Röster
 • Learn How to Drum
  På How To Drum lär du dig precis det som namnet antyder: hur man spelar trummor. Här får du helt enkelt tillgång till en mängd videolektioner och intressanta artiklar, som alla berör samma sak: hur man lär sig att behärska ett trumset.
  0 Röster
 • Learn Drums from Justin
  För dig som vill lära dig att spela trummor finns det en rad saker som kan hjälpa dig framåt. Få sätt är dock så effektiva som att verkligen få en bra handledare som guidar dig steg för steg i din utveckling. Detta är just vad Justin Drums lyckas med på sin sajt – här bjuder han på skrivna och filmade lektioner, som är enkla och roliga att följa med i.
  1 Röster
 • Free Drums Lessons
  När trumsetet lockar och drar och det känns svårt att stå emot – följ din impuls och börja lära dig slagverk! Extra bra och lätt att sätta igång blir det med en grym hemsida som denna – Free Drum Lessons. Här finns ett enormt utbud av lektioner och tips, samtliga utan kostnad, så att du som blivande trummis kan lära dig massor av saker utan att behöva förflytta dig från din datorskärm.
  0 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "