English
Swedish

MENUGratis ukulelekurser online

Hem » Kreativitet » Musik » Ukulele

Lär dig det allra viktigaste om instrumentet ukulele, och lär dig att själv spela det som ett proffs med hjälp av dessa gratis onlinekurser. Ukulelen hör till familjen med gitarrinstrument, och klassas utifrån sin storlek som både baryton, tenor och sopran. Detta instrument importerades till Hawaii med portugisernas ankomst, och vann så småningom även mark i USA och mer internationellt. Att spela ukulele kan ibland verkasvårt, men tack vare bra kurser på nätet kan du lära dig att behärska instrumentet till fullo. Ukulele är ett instrument som har blivit alltmer populärt på senaste tiden att ha med i modern musik. Någon som har uppmärksammats viralt mycket på senaste tiden är idag avlidna Israel Kamakawiwo'ole ”Somewhere over the rainbow”. Videon slog igenom ännu en gång när videon började delas frekvent på sociala medier. Alla önskade att de kunde spela ukulele och sjunga som Israel. I länkarna nedan kan vi i alla fall hjälpa dig att komma igång att börja spela ukulele, rösten får du öva på annat håll.

Lista med kurser inom kategorin Ukulele

 • Ukulele Course by Chili Monster in YouTube
  Vill du lära dig att spela ukulele? Detta lilla och behändiga instrument har förmågan att liva upp den allra tråkigaste fest, eftersom många blir glada av dess lekfulla sound. Här kan du lära dig att behärska ukulele hemifrån din datorskärm, tack vare denna smarta playlist som laddats upp på YouTube.
  0 Röster
 • Introduction to Ukulele Playing in YouTube
  När man ska lära sig att spela instrument finns det fler sätt än de traditionella lärarledda lektionerna på kommunens musikskola. Idag kan du till och med lära dig helt på egen hand, med hjälp av olika musikinriktade webbsidor. Här är en introduktionssajt till konsten i att spela ukulele, upplagd i YouTubes enorma videobaserade bibliotek.
  0 Röster
 • Bueno Ukulele Lessons
  Det här är en perfekt sajt för dig som har lust att bli bättre på det roliga instrumentet ukulele. Bueno Ukulele Lessons bjuder nämligen på bra och proffsiga lektioner för spelare på både en nybörjares, medelkunnig och avancerad nivå. För varje lektion finns både video och ackord upplagda, bara att spela och lyssna på om och om igen.
  0 Röster
 • The Ukulele Site
  Är du en av alla de som har insett charmen i det lilla men naggande goda instrumentet ukulele? Detta partyinstrument är, tack vare sina få strängar och hanterliga storlek, både kul och enkelt att lära sig själv hemma på kammaren. Tack vare denna sida får du dessutom tillgång till en pool av videofilmade lektioner, som passar alla ifrån nybörjaren till musikanten på en mer avancerad nivå.
  0 Röster
 • Ukulele School
  För att bli en hejare på ett instrument är det bra att ta till sig kunskap från så många olika källor som möjligt, det vill säga inte enbart från gamla läroböcker med uråldriga melodier och notteori. På nätet finns massor av lärorik och uppdaterad info om hur du spelar ukulele – ett exempel på en sådan sajt är Ukulele School. Här hittar du som är nybörjare en god källa av guider i musicerandets konst, som snabbt blir oumbärliga för dig och din ukulele!
  0 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "