English
Swedish

MENUGratis kurser inom make up, hårstyling etc

Hem » Personlig utveckling » Skönhet

Att kunna lägga den perfekta make-upen, göra den finaste håruppsättningen, utrota envisa pormaskar och finnar, är några av de få saker som de flesta drömmer om att kunna göra. På den här sidan kommer vi att samla olika länkar till gratiskurser inom skönhet. Du kanske äntligen lyckas få bukt med något som du lidit av en längre tid, eller imponera på vännerna med dina nya kunskaper. Där finns mängder av videos på nätet som visar hur du ska lägga den perfekta make-upen. Att kunna sminka sig så att det ser naturligt ut är en konst. Att sätta upp håret i olika håruppsättningar kan också vara en utmaning, då det ibland kan se mer avancerat ut än vad det egentligen är. Något som är väldigt bra och som blivit allt mer populärt, är att använda sig utav naturliga produkter när det kommer till skönhet. Till exempel att använda kokosolja istället för after-sun för att dämpa den där solbrännan som du råkade få på stranden.

Lista med kurser inom kategorin Skönhet

  • Beauty Secret Education by Robert Jones
    Robert Jones Beauty Academy är sajten för den som vill lära sig hur man framhäver sin naturligt kvinnliga skönhet. På ett enkelt men effektivt och inspirerande sätt får man lära sig vad man bör, och inte bör, göra för att bli sitt allra vackraste jag. Toppen för den som vill lära sig både grundlig skönhetskunskap och lite mer avancerade tips och tricks!
    0 Röster

Underkategorier till Skönhet


Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "