MENU

English
SwedishGratis språkkurser i engelska

Hem » Språk » Engelska

Att kunna göra sig förstådd på talad och skriven engelska är en oerhörd fördel i dagens samhälle, eftersom engelskan utgör ett så pass väletablerat världsspråk. Hela 328 miljoner människor har engelskan som förstaspråk, och det är det mest spridda språket i världen. Utöver Storbritannien talas engelska i länder som USA, Australien, Irland och Kanada. Det är ett västgermanskt språk som innehåller många franska lånord, som en följd av fransmännens invasion efter slaget vid Hastings. Här finner du nätets bästa kurser i engelska!

Lista med kurser inom kategorin Engelska

Det finns inga underkategorier för denna kategori

Mer om att lära sig Gratis språkkurser i engelska

För de allra flesta svenskar handlar det om hur mycket engelska man kan snarare än om man kan prata eller förstå engelska. Svenskar anses i allmänhet ha en väldigt bra engelska vilket ofta förklaras med det stora amerikanska kulturinflytandet i form av film och musik som vi har. Detta samt att vi inte dubbar utländska filmer anses också vara en betydande orsak. Om det är hela sanningen låter jag vara osagt.

Tyvärr finns det inte så många bra gratis online-kurser i engelska (så säg till om du hittar någon). Jag har än så länge inte heller hittat någon svensk sida med en bra engelskkurs.

En mycket omfattande källa för kurser och material i engelska språket är World English som är värd att besöka.Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com