English
Swedish

MENUTips på gratis kurser online i biologi

Hem » Vetenskap » Biologi

Det här är en sajt som har samlat ett gäng gratis kurser i biologi, som den som vill får ta del av via internet. Biologi är ett mycket brett område som handlar om naturvetenskap, framför allt vad gäller alla levande organismer och deras specifika egenskaper. Ta del av alla fascinerande kunskaper i biologi med hjälp av dessa gratis och nätbaserade kurser! Biologi betyder läran om livet och behandlar förutom nämnt ovan; livets processer, funktion, ursprung, evolution, tillväxt, taxonomi och utspridning. Biologi finns för att vi ska kunna lära oss om alla levande varelser på jorden och om hur naturen fungerar. Man kan dela in organismer på olika vis. För att endast nämna några, botanik handlar om växter, zoologi om djur och inom ekologi studeras hur miljön och organismerna samspelar. Evolution handlar om hur olika arter skapas och utvecklas. För att lära dig mer, har vi samlat kostnadsfria kurser nedan.

Lista med kurser inom kategorin Biologi

  • General biology
    University of Massachusetts erbjuder en gratis online-kurs inom allmän biologi. Denna kurs är perfekt för dem som är intresserade av vetenskap och främst biologi. Under denna kurs får man möjligheten att lära sig mer om livet på cell- och molekylärnivå.
    1 Röster
  • Genetics at MIT
    Den här kursen ger dig möjlighet att lära dig om genetik på nybörjarnivå med hjälp av material från Massachusetts Institute of Technology. Det finns mycket textmaterial att läsa igenom och flera uppgifter att jobba med.
    1 Röster
Det finns inga underkategorier för denna kategori

Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "