English
Swedish

MENUGratis universitetskurser inom vetenskap

Hem » Vetenskap

På den här sidan kommer vi samla kostnadsfria kurser som hjälper dig att lära dig mer om vetenskapliga ämnen, så att du ökar dina kunskaper och blir mer allmänbildad. Dessutom kanske du kan lyckas skriva bra på högskoleprovet, eller hämta material till din tentamen i något ämne som du har svårt med. Vetenskap är fakta, sanningar och kunskap som har blivit insamlade via vetenskapliga metoder. Sanningar, uppfattningar och metoder kan alltid kreativt och kritiskt bli omprövade. Med andra ord kan kunskaper och metoder ibland ogiltighetsförklaras och då är det bra att vara uppdaterad. Vetenskap hjälper oss människor att få svar på frågor som vi har och hjälper oss att bli allmänbildade. För att lära dig mer om olika vetenskapliga begrepp eller ämnen, rekommenderar vi dig att klicka in på länkarna nedan. De är kostnadsfria och ger dig den information du behöver.

Lista med kurser inom kategorin Vetenskap

  • Geografi på SO-rummet
    På sidan SO-rummet kan man lära i stort sett allt som går om just geografi. Det finns mängder med artiklar och videor som på ett pedagogiskt sätt lär ut om ämnet. Allt ifrån kartkunskap till olika världsdelar och länder kan man lära sig på denna sida.
    0 Röster
  • Seterra – lär dig geografi med detta kartspel
    Seterra är ett kartspel där man enkelt kan lära sig allt ifrån Sveriges städer till Europas länder eller USA:s delstater med mera. Spelet går ut på att om man exempelvis vill lära sig Europas huvudstäder så ska man efter uppmaning klicka på en viss huvudstad på kartan, och om man inte lyckas på tre försök börjar den rätta platsen på kartan blinka röd och man får gå vidare med nästa huvudstad. Och så håller man på tills alla städer är hittade.
    0 Röster

Underkategorier till Vetenskap


Vad är Nätkurser.se?

Nätkurser.se är en plattform som hjälper besökare att hitta gratiskurser på nätet inom en rad olika områden som tex språk, programmering, musik etc.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna med förslag på nya kurser, förfrågning om annonsering etc.

E-post: info@gettheskill.com" "